Az Origami Group Kft-t magyar szakemberek alapították 2005-ben. Célunk a kezdetek óta az, hogy professzionális és független, egyedi piaci adatokon alapuló szolgáltatásokkal támogassuk ügyfeleink értékesítésének megalapozott tervezését, kivitelezését a hazai pharma szektorban.

A magyar gyógyszeripari piacon egyedülálló módon olyan integrált gondolkodást igyekszünk meghonosítani, amely képes létrehozni a piackutatás, az értékesítés-stratégiai tanácsadás, és az ezek alapján kidolgozott akciótervek kivitelezésének szinergiáját. Cégünk legfontosabb befektetéseiként munkatársainkra tekintünk.

Stabil, fejlődésüket elősegítő, kihívásokban gazdag közösségként igyekszünk működni, ahol az így létrehozott szakértő csapat megbízóink legnagyobb megelégedettségére végzi munkáját.

Az Origami Group komoly hangsúlyt fektet az etikus működésre, tevékenységünk minden időben összahangban áll a hatályos jogszabályokkal, rendelkezésekkel, előírásokkal.

Amennyiben meg kíván ismerkedni divíziónik működésével, úgy kérjük kattintson a menüsor megfelelő pontjára.

További kérdései, kérései esetén örömmel állunk rendelkezésére a +36-20-269-5951-es telefonszámon, de írhat nekünk a Kapcsolat oldalon is